PROCESS

Lärkahus är samarbetspartner och distributör för Lark Leisure Homes. Vi levererar hus inom hela Sverige!

Du kommer få hjälp genom hela processen.
Allt från att designa konfigurationen till att leverera bostaden på önskad plats.

Kontakt

Det är viktigt för oss att våra kunder har så få bekymmer som möjligt, inköpsprocessen ska vara trevlig och problemfri. Du lämnar dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig när det passar dig. Vi svarar på alla dina frågor och hjälper dig att hitta den perfekta lösningen som möter dina behov och önskemål.

Konfigurering
Det valda husmodellen konfigureras efter dina preferenser. Team av experter förbereder det bästa erbjudandet för dig med hänsyn till alla dina önskemål och krav.

Offert och detaljerad konfigurering
Du får en offert med pris och tillsammans gör vi en genomgång av alla detaljer.

Beställning av huset
Efter att ha valt erbjudandet för den valda modellen och vi har tillsammans definierat detaljerna och de tekniska lösningar betalas in 40 % av husets pris i förskott. Exakt datum för leveransen avtalats vid beställning av huset. Man kan anta att det oftast är en period på 3-6 månader.

Byggstart
Byggprocessen på fabriken startar när alla detaljer är bestämda, vi har skrivit under ett kontrakt och fabriken har erhållit ett förskottsavgift.

Produktion

Läka hus byggs med största omsorg, helt i fabriksförhållanden och enligt en tekniskt definierad process. Innan huset lämnar fabriken genomgår det ett kvalitativt test uppdelat i över 300 kontrollaktiviteter.

Leverans
När huset är kontrollerat och klart för avgång sker lastning. Huset är noggrant säkrat och förberett för transport. Transport är ett av delarna i denna process och vi har tagit hand om det ordentligt. En speciellt förberedd transportavdelning av Lark Logistic är en lastbilsflotta som levererar hem säkert och i tid till vilken plats som helst i världen varje dag. Resterande betalning görs innan huset lämnar fabriken.

Överlämning

Den anländer till sin destination redo att användas.
Allt som återstår är att ställa huset på en ordentligt förberedd plats och ansluta media. Från och med det är huset fullt fungerande.